نوشته شده توسط : arman

ضرورت معرفی شخصیت‌های برجسته به عنوان الگو برای نسل جوان امروز


 
 

استحضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به کنگره بین المللی علامه حکیم قطب الدّین شیرازی با تاکید بر ضرورت تبیین دوران شکوفایی علمی در کشور و همچنین معرفی شخصیتهای برجسته به عنوان الگو برای نسل جوانِ امروز افزودند: با وجود این الگوها، لزومی ندارد که ما افرادی را از اعماق تاریکی‌های قرون وسطای اروپا بیرون بکشیم و آنانرا به عنوان یک شخصیت معرفی کنیم.

هامون به نقل از باشگاه خبرنگاران:به نقل از پايگاه اطلاع رساني دفتر مقام معظم رهبري، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیام به کنگره بین المللی علامه حکیم قطب الدّین شیرازی با تاکید بر ضرورت تبیین دوران شکوفایی علمی در کشور و همچنین معرفی شخصیتهای برجسته به عنوان الگو برای نسل جوانِ امروز افزودند: با وجود این الگوها، لزومی ندارد که ما افرادی را از اعماق تاریکی‌های قرون وسطای اروپا بیرون بکشیم و آنانرا به عنوان یک شخصیت معرفی کنیم.

متن پیام رهبر معظم انقلاب که صبح امروز(چهارشنبه) از سوی آیت الله ایمانی نماینده ولی فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز در این کنگره قرائت شد، به شرح زیر است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم*

بزرگداشت کسانی از قبیل قطب الدّین شیرازی کار بسیار مفیدی است. من در ذهنم بود که پزشک ها، زرنگی کردند و قطب شیرازی را برده اند به عالم پزشکی؛ چون ایشان در درجه اوّل فیلسوف است، شاگرد خواجه نصیر و شارح شرح حکمت الاشراق و اینها است؛ و البتّه طبیب هم هست، طبیب برجسته ای است؛ [و هم] منجم است، ایشان در ساخت رصدخانه معروف مراغه سهیم بوده؛ یعنی یک انسان بزرگی است. امّا این بیان آقای دکتر لنکرانی، بیان خوبی بود. یعنی همین که ما توجّه بکنیم که دانشمندان بزرگ ما در دوران های مختلف اسلامی، در رشته های مختلف تبحّر داشته اند؛ صِرف این نبود که یک لقمه از اینجا، یک لقمه از آنجا، یک لقمه از آنجا؛ نه، ایشان در عالم پزشکی یک آدم برجسته است؛ همانطور که اشاره کردید، مهمترین شرح قانون بوعلی را او نوشته؛ در زمینه فلسفه، یک فیلسوف به معنای حقیقی کلمه؛ در زمینه ی نجوم و هیئت، یک انسان وارد و متخصّص است؛ ادیب است، شاعر است: شعر عربی، شعر فارسی؛ و شاید علوم دیگری. یعنی این نکته مورد توجّه باشد که تخصّص گرایی به معنای محدود کردن ذهن و فکر انسان، یک نکته برجسته ای نیست -که همین طور تخصّصها پشت سر هم همدیگر را میشکافند و یک تخصّص کوچکتری، دائره ی محدودتری به وجود می آید؛ به یک معنا به خاطر رسیدگی به وضع زندگی انسان در آن تخصّص خاص چیز خوبی است، امّا به یک معنا محدود کردن انسان است- چون ظرفیّت ذهن انسان خیلی وسیع است و میتواند در همه ی این امور صاحب نظر باشد. این‌جور نباشد که کسی که پزشک است، مثلاً در زمینه ی علوم دینی یا در زمینه ی فلسفه، یک آدم عامی ای محسوب بشود؛ نه، چقدر خوب است که یک پزشک، در زمینه ی علوم دیگر- در زمینه ی علوم عقلی، در زمینه ی علوم دقیقه، مسائل گوناگون طبیعی- حداقّل صاحبِ اطّلاع باشد و این کار را ما بتوانیم در کشورمان پیش ببریم. البتّه این به معنای تعطیل کردن تخصّصها به هیچ وجه نیست، بلکه به معنای بهره مند کردن ذهن متخصّصین از محیط های فراتر از حدّ تخصّص آنها است.

خب؛ شیراز البتّه مرکز مهمّی است، و بزرگانی در شیراز پرورش پیدا کرده اند؛ خود این هم در سرزمینهای گوناگون ما نکته ای است؛ من این را در سفر شیراز هم – همین چند سال قبل از این- گفتم. واقعاً شیراز جزو سرزمینهایی از کشور ما است که یک ظرفیّت نامحدودی دارد؛ انسان در هر بخشی نگاه میکند، می بیند منطقه فارس و شیراز- البتّه شیراز که میگوییم، منظورمان کلّ فارس است، کما اینکه قطب شیرازی هم کازرونی است- یک منطقه ی بسیار حاصلخیزی است از لحاظ تربیت استعدادهای برجسته ی انسانی؛ شاعر، ادیب، فیلسوف، عالمِ به معنای مصطلح امروزی؛ در رشته های مختلف علوم- در همه رشته ها- برجستگانی از این منطقه برخاسته اند. خب این در واقع به یک معنا شناسنامه ی این منطقه است که کسانی که در این منطقه مشغول کار تعلیم و تربیت و پرورش افکار و استعدادها هستند، به این نکته توجّه کنند که[در] اینجا یک استعداد بی پایانی از لحاظ اسلامی وجود دارد. حالا همین قطب شیرازی، ایشان علّامه ی شیرازی است، یعنی به عنوان علّامه شناخته میشود، به خاطر همین که در فنون مختلف[متخصص بوده]؛ به هر حال سعی کنید این شخصیّتهای برجسته را به عنوان الگوهایی برای نسل جوانِ امروزِ ما معرفی کنید که جوان امروز بداند که میتواند الگویش این باشد. هیچ لزومی ندارد که ما یک شخصیّت را از اعماق تاریکی ‌های قرون وسطای اروپا بکشیم بیرون، او را به عنوان یک شخصیّت معرّفی کنیم. اینها [الگو] هستند.

ثانیاً توجه کنند به این که جریان علمی در کشور ما، در دورانی که در غرب و در اروپا خبری نبوده شکوفایی هایی داشته. در قرن هفتم هجری - چون ایشان از دانشمندان قرن هفتم است، یعنی ایشان اوائل اول قرن هشتم ظاهراً از دنیا رفته، یعنی جزو علمای قرن هفتم محسوب میشود- یعنی قرن سیزده و چهارده میلادی، شما ببینید در اروپا چه خبر بوده؟ چه کسانی بودند؟ یعنی در اروپا، نور علم تابیده نشده بود؛ آن ‌وقت اینجور شخصیّتهای برجسته ای در اینجا از قبیل خواجه نصیر و کاتبی- که یکی از اساتید او هم کاتبی است؛ کاتبی قزوینی، فیلسوف برجسته ی بزرگ- و دیگران و همچنین امثال قطب شیرازی، در آن وقت هستند.

امیدواریم ان‌ شاءالله خداوند کمک کند بهتان، بتوانید این کار را خیلی خوب از آب در بیاورید.

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

* متن پیام برگرفته از سخنان رهبر معظم انقلاب اسلامی است که در تاریخ 13/9/1391 در دیدار دست اندرکاران برگزاری کنگره بین المللی علامه حکیم قطب الدّین شیرازی بیان شده است.


پروژه تطهير شاه كليد فتنه 88 با وجود اتهامات سنگين اقتصادي كليد خورد!


 
 

هاشمي

آنچنان كه انتظار مي‌رفت، آزادي مهدي هاشمي با قرار وثيقه 10 ميليارد توماني و پس از انتشار اخباري مبني بر افزايش فشار بي‌سابقه به قوه قضائيه براي آزادي وي، سبب شد تا جريان رسانه‌اي نزديك به مهدي هاشمي و كارچاق‌كن‌هاي رسانه‌اي اين خانواده، پروژه تطهير شاه‌كليد فتنه 88 را از امروز در رسانه‌هاي خود كليد بزنند.

به گزارش رجانيوز، در حالي كه مهدي هاشمي پس از سه سال زندگي مخفيانه در خارج از كشور ابتداي مهرماه گذشته به ايران بازگشت، قوه قضائيه وي را با 13 عنوان اتهامي، براي تكميل تحقيقات با قرار بازداشت موقت روانه زندان اوين كرد.
اين در حالي بود كه عنواين بزرگ اتهامي وي بر خلاف آنچه كه انتظار مي‌رفت، بيش از آنكه سياسي باشد، اقتصادي بود. اما در حالي كه روند تحقيقات از موارد اتهامي وي با دستگيري برخي از متهمين ديگر اين پرونده وارد فاز جديد و پيچيده‌اي شده بود، روز گذشته و در حالي كه روند تحقيقات از شاه كليد فتنه 88 همچنان در جريان بود، پس از انتشار اخباري مبني بر افزايش فشار به قوه قضائيه براي آزادي مهدي هاشمي، وي با قرار وثيقه 10 ميلياردي كه حاكي از بزرگي اتهامات وارده شده به وي است از زندان اوين آزاد شد.
ساعاتي پس از آزادي مهدي هاشمي از زندان، عليزاده طباطبايي وكيل خانوادگي هاشمي‌ها در مصاحبه‌اي با آرمان روابط عمومي نزديك به محمد هاشمي، پروژه‌اي را كليد زد كه همزمان برخي سايت‌هاي فيلتر شده كارچاق كن آقازاده فراري نيز آنرا براي تطهير مهدي هاشمي كليد زده بودند.
عليزاده طباطبايي در پاسخ به اين سوال كه آيا امکان بازگرداندن مهدی هاشمی به زندان وجود دارد؟ گفت: «امکان این مساله وجود ندارد، چون معمولا قرار را تشدید نمی‏کنند. وقتی با قرار وثیقه متهمی آزاد می‏شود دیگر دلیلی برای تشدید قرار از سوی دستگاه قضایی وجود ندارد. باید صبر کنیم تا کیفر خواست صادر و پرونده به دادگاه ارجاع داده شود تا بعد از طی مراحل قانونی حکم دادگاه تکلیف متهم را مشخص کند.»
وي حتي پا را از اين هم فراتر گذاشته و از اقدام قضايي و شكايت عليه رجانيوز و رسانه‌هايي كه در زمينه پرونده مهدي هاشمي افشاگري كرده‌اند خبر داد و گفت: « ما در مورد خبرگزاری فارس، رجانیوز، سایت مشرق و برخی رسانه‏های دیگر شکایت‏هایی را انجام دادیم. این رسانه‏ها از روز اول بازداشت مهدی هاشمی یک حمله گسترده علیه خانواده آقای هاشمی را شروع کردند که تنها جواب ما طرح دعوا علیه آنها در دادگاه بوده است. این روند همچنان هم ادامه دارد و اگر فشاری هم وجود دارد از جانب طرف مقابل بوده است و دستگاه قضایی باید جواب دهد که فشارها از چه طرفی وارد می‏شده است.»
اين در حالي است كه يك سايت بدنام فيلتر شده نيز پس از آزادي مهدي هاشمي با انتشار مطلبي، مدعي شد آزادي مهدي هاشمي به دليل عدم وجود مستندات كافي از سوي بازپرسين پرونده در قبال 13 مورد اتهامي او بوده است.
اين سايت در همين زمينه در يك فرار به جلوي جالب نوشت: « عدم ارائه مدارک مستند به دستگاه قضایی، موجب شد ادامه بازداشت موقت مهدی هاشمی و نگهداری وی در زندان انفرادی برای بیشتر از سه ماه معقول نباشد.»
اين سايت در مطلب خود براي تقليل جايگاه شاه‌كليد فتنه ادامه داد:« اما واقعیت آن است که مهدی هاشمی تصویرشده توسط رسانه های برادارن، ارتباط چندانی با مهدی هاشمی واقعی ندارد، وی نه تنها مغز متفکر و نظریه پرداز و برنامه ریز جریان گسترده حوادث پس از انتخابات نیست، بلکه سطح وی در میان ده چهره نخست معترضین نیز جای ندارد.»
اين مطلب در ادامه نيز تلاش كرده است اتهامات 13گانه مهدي هاشمي را تنها به فعاليت كليدي در فتنه محدود كند. البته اين مطلب هيچ اشاره‌اي به ركورد 10 ميلياردي مبلغ وثيقه مهدي هاشمي و علت در نظر گرفتن اين ميزان از سوي قوه قضائيه نكرده و تنها مدعي عدم وجود مدارك كافي براي محكوميت مهدي هاشمي شده است.
در حالي كه انتظار مي‌رفت با آزادي مهدي هاشمي در حين مراحل تحقيقات پروژه تطهير وي از سوي جريانات رسانه‌اي نزديك به اين متهم بزرگ كليد بخورد، باز هم شاهد آزادي وي در روز گذشته از سوي دستگاه قضا بوده‌ايم.
اين درحالي است كه دادستان كل كشور نيز در مصاحبه مطبوعاتي خود دليل اصلي نگهداري مهدي هاشمي در بازداشت را نگراني از محو مدارك جرم و تباني عنوان كرده بود. حال سوال اينجاست كه آيا اين امكان در حال حاضر و پس از رسيدن به برخي مهره‌هاي سفيد و كليدي در اين پرونده از بين رفته است و يا موضوع فشارهاي سنگين براي آزادي مهدي هاشمي كه هرگز تكذيب نشد در رقم خوردن اين آزادي و زمينه‌سازي براي موج سواري جريان رسانه‌اي نزديك به اين متهم بزرگ نقش داشته است؟

پشت پرده بازگشت سراسیمه مهدی به ایران با وجود اطلاع از بازداشت چه بود؟


 
 

هاشمیمهدی هاشمی و هوشنگ بوذری که هر دو از معاونین وزیران وقت نفت کشورمان بودند، در اختلاف مالی در سال‌های زمان مسئولیت خود، در دادگاه های خارج از کشور (کانادا) علیه یکدیگر شکایت کرده و بر اساس ادعای هوشنگ بوذری، دادگاه کانادایی، مهدی هاشمی را به پرداخت 13 میلیون دلار جریمه محکوم کرده است.

گروه سیاسی ـ مهدی هاشمی و هوشنگ بوذری که هر دو از معاونین وزیران وقت نفت کشورمان بودند، در اختلاف مالی در سال‌های زمان مسئولیت خود، در دادگاه های خارج از کشور (کانادا) علیه یکدیگر شکایت کرده و بر اساس ادعای هوشنگ بوذری، دادگاه کانادایی، مهدی هاشمی را به پرداخت 13 میلیون دلار جریمه محکوم کرده است.

به گزارش بولتن نیوز، متعاقب طرح همین شکایت بود که مهدی هاشمی برای فرار از مجازات و پرداخت جریمه و دستگیری توسط پلیس بین الملل، خود را سراسیمه به ایران رساند.

وی می دانست که چنانچه توسط انگلیس و کانادا دستگیر شود، مجبور خواهد بود حد اقل 13 میلیون دلار به آنان پرداخت کند و در بحث اقتصادی نیز هیچ‌گونه حمایتی از سوی جمهوری اسلامی نخواهد داشت، بنابراین با وجودی که تقریبا مطمئن بود با ورود به ایران، بازداشت می‌شود، نتیجه گرفت که زندانی شدن در یکی از سوئیت‌های زندان اوین، آن‌هم در شرایطی که با کوچک‌ترین بهانه در بهترین و گران‌ترین بیمارستان های تهران بستری می‌شود و عملاً به یک مرخصی می‌رود که امکان دیدار آزادانه با خانواده را خواهد داشت، به مراتب بهتر و مطلوب‌تر است.

با همین منطق مهدی هاشمی روانه تهران شد و اکنون نیز با یک سناریوی خانوادگی قصد قهرمان سازی از خود در عرصه سیاسی دارد .

 

 

اما هوشنگ بوذری کیست؟

وی از دانشجویان تحت پوشش بنیاد پهلوی در ایتالیا بود که بعد از انقلاب و در سال‌های دهه 60 با نزدیک شدن به خانواده هاشمی و مهدی و محسن هاشمی، بعنوان دلال حوزه های نفتی و طرح های پارس شمالی و جنوبی، میلیون ها دلار پورسانت و رشوه از شرکت های TPL ایتالیا با همکاری مهدی هاشمی اخذ کرد که همین مسائل، موجب ارتباط با سایر دلال ها و مسئولین مربوطه شد، اما در نهایت، بوذری و مهدی هاشمی بر سر تقسیم پول با یکدیگر درگیر شدند.

بوذری در حال حاضر در کشور کانادا به سر می برد و دوستی نزدیکی با نیک آهنگ کوثر دارد و نیک آهنگ نیز برای کمک جهت محکوم کردن مهدی هاشمی، اسناد و نوارهایی را به دادگاه کانادا ارائه کرده است.

از قرار معلوم، افراد فوق اسناد و اطلاعات گسترده ای در مورد مهدی هاشمی و... دارند که با فرار مهدی هاشمی به ایران، این جریان ابعاد تازه تری پیدا کرده است.


سپاه موظف به دفاع از انقلاب در‌ جنگ‌های فرهنگی، اقتصادی و سیاسی است



سپاهفرمانده کل سپاه با اشاره به تغییر ماهیت تهدیدات در دهه چهارم انقلاب اسلامی گفت: بر خلاف دهه اول انقلاب که تهدید نظامی و امنیتی در اولویت قرار داشت و امروز تهدید نظامی در اولویت نیست و بحث جنگ فرهنگی و سپس جنگ های اقتصادی و سیاسی مطرح است که سپاه وظیفه دفاع از انقلاب را در این عرصه ها را نیز دارد.

به گزارش سیرنیوز به نقل از سپاه نیوز ؛ سردار سرلشکر پاسدار محمد علی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در دانشکده دافوس سپاه با اشاره به بیداری اسلامی در کشورهای مختلف جهان اظهار داشت: جوهره این حرکت و بیداری اسلامی در کشورهای جهان را باید در دفاع مقدس مردم ایران اسلامی مقابل نظام سلطه در طول 8 سال جنگ تحمیلی جستجو کرد. فرمانده کل سپاه ضمن اشاره به نقش مهم این دانشکده بر تربیت فرماندهان کارآمد سپاه اظهار داشت: دانشکده فرمانده و ستاد سپاه (دافوس) یکی از مهم ترین اجزای سپاه می باشد که با جرات و شهامت در راستای ارتقای توان سپاه در تمامی عرصه ها فعالیت می نماید. وی افزود: در چند سال اخیر کارهای خوبی در دانشکده دافوس انجام شده است اما به علت فزونی کارها، هیچ گاه اقدامات و فعالیت ها در این خصوص کافی نخواهد بود و نیاز به فعالیت های مجدانه هر روز بیش از پیش احساس می شود. فرمانده کل سپاه با اشاره به فلسفه وجودی سپاه خاطر نشان کرد: مامویت اصلی سپاه پاسداران و فلسفه وجودی این نهاد در دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن معنا و تجلی پیدا می کند و توجه به این موضوع به فهم دقیق موقعیت و نیازهای آن منجر خواهد شد. وی ادامه داد: اگر به هر دلیلی این جامع نگری را کنار بگذاریم ، انحراف از ماموریت های اصلی سپاه را در پی خواهد داشت و باید با دید گسترده ای به این موضوع نگریست و فرماندهان و مدیران باید تربیت و آموزش داد که ماموریت های محوله سپاه را به نحو احسن انجام دهند. سرلشکر جعفری با اشاره به تغییر ماهیت تهدیدات در دهه چهارم انقلاب اسلامی تصریح کرد: بر خلاف دهه اول انقلاب که تهدید نظامی و امنیتی بالفعل بود و در اولویت قرار داشت و امروز تهدید نظامی حالتی بالقوه دارد اما در اولویت نیست و بحث جنگ فرهنگی و سپس جنگ های اقتصادی و سیاسی مطرح است که سپاه وظیفه دفاع از انقلاب را در این عرصه ها را نیز دارد. وی افزود: مهم این است که بدانیم در هر مقطع زمانی تهدیدات در کدام عرصه بروز می شوند که با حفظ آمادگی دفاعی و نظامی نیز متناسب با آن، خود را برای دفاع در مقابل تهدیدات آماده نمائیم. فرمانده کل سپاه با اشاره به بخشی از رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) افزود: در مورد ماموریت، فکر کردن، حرف زدن و حتی بحث در مورد ماموریت ها و آمادگی های سپاه موجب به روز و دور شدن از کهنگی خواهد شد. فرمانده کل سپاه همچنین در بخش دیگری از سخنان خود، بر لزوم آموزش دوره های دافوس در سطح فراگیر فرماندهان سپاه ، بکارگیری سرفصل دروس مدیریت و اداره سازمانی و همچنین تربیت فرماندهان بصیر، آگاه و حرکت کننده در مسیر رسالت پاسداری تاکید کردند. سرلشکر جعفری در پایان از دانش آموختگان برتر و ممتاز دوره های دافوس دانشگاه جامع امام حسین (ع) تقدیر و تجلیل کرد.


 

بي بي سي: مخالفان جمهوري اسلامي ابزار تبليغاتي آمريكا هستند


 

شبكه دولتي انگليس، ارتباط با مخالفان جمهوري اسلامي را يكي از محورهاي جنگ آمريكا با ايران در كنار استفاده از حربه هاي ترور، جنگ مخفيانه، چالش نظامي و جنگ رواني معرفي كرد.


هامون به نقل از کیهان: وب سايت بي بي سي با بيان اينكه آمريكا سه دهه است در جنگ سرد با ايران به سر مي برد و چالش نظامي يكي از اين حربه هاست، نوشت: جنگ پنهاني، محور ديگر جنگ سرد است. براي نمونه مي دانيم كه در چند سال اخير تعدادي از دانشمندان هسته اي ايران به قتل رسيده اند و عمليات خراب كارانه در تأسيسات زيربنايي مربوط به مراكز هسته اي انجام شده است. علاوه بر اينها، حملات ويروسي به شبكه هاي كامپيوتري ايران گزارش شده است.
بي بي سي افزود: محور ديگر جنگ سرد «جنگ رواني» از طريق رسانه هاي رسمي و غيررسمي است. آمريكا رسانه هاي خود را عليه حكومت جمهوري اسلامي به كار مي گيرد و مستقيم و غيرمستقيم، از ده ها كمپين سياسي و رسانه اي حمايت و به تأسيس سايت هاي مخالف با جمهوري اسلامي كمك مي كند. آمريكا از طريق اين رسانه ها فرسايش رواني را دنبال مي كند. محور ديگر جنگ سرد، «تماس با ناراضيان» و مخالفين سياسي است كه به منظور ايجاد ارتباط و تقويت اپوزيسيون داخلي ايران صورت مي گيرد. هدف از اين اقدام، ايجاد اهرم فشار است اين نوع تماس ها هم پنهان اند و هم آشكار، هم نيروهاي دمكراتيك و هم نيروهاي غيردمكراتيك را شامل مي شوند. البته ميزان ارتباطات متفاوت است، روابط باز و معمول ديپلماتيك تا گفتگو، تبادل نظر و هماهنگي و سرانجام ارتباط وسيع سياسي، تشكيلاتي و تداركاتي را در برمي گيرد.
بي بي سي در عين حال اذعان كرده كه ايران در حوزه جنگ پنهاني قدرت آن را دارد كه به منافع آمريكا در منطقه ضربه بزند. در جنگ رواني نيز جمهوري اسلامي قدرت قابل توجهي كلامي و رسانه اي كسب كرده و در قبال مخالفان داخلي نيز دست بالا را يافته است.


 

 





:: بازدید از این مطلب : 178
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 30 آذر 1391 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: